TYÖKYVYN KEHITTÄMISEN AMMATTILAISET

Konseptimme ja palvelumme on koostettu laaja-alaisen ja moniammatillisen TyKy-verkkomme toimesta. Kehitystyöhön on osallistunut iso joukko eri tieteenalojenalojen ammattilaisia mielenkiintoisilla koulutus- ja kokemustaustoilla.

Me parannamme kokonaisvaltaista hyvinvointia auttamalla ihmisiä toimimaan sulavasti yhteen niin itsensä, työyhteisönsä kuin ympäristönsä kanssa.

Sulava Liekki Oy toimii siltana hyvinvointialan ammattilaisten ja (työ-)yhteisöjen välillä. Yritys myy, markkinoi ja suunnittelee TyKy-ohjelmat, jotka sovitetaan tarvittaessa asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi. Sulava Liekki luo mielensisustajista TYKY-verkon.

Mielensisustajat ovat hyvinvointialan ammattilaisia, jotka luovat työkykyvalmennukset Sulavan Liekin menetelmiä hyödyntäen.

TyKy-valmentajamme

Tyky-verkostoomme kuuluu monipuolinen kattaus eri alojen ammattilaisia. Listalta löytyy muun muassa terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti, lähihoitaja, hieroja, ratkaisukeskeinen terapeutti, sairaanhoitaja, ravintovalmentaja ja personal trainer. Vaadimme valmentajiltamme vuosien kokemustason.

TyKy-polun alkaessa tehdään tarvekartoitus, jonka avulla valikoimme parhaan saatavilla olevan valmentajan asiakkaan tueksi. Asiakas voi itse kertoa, mitä koulutustaustaa toivoo valmentajaltaan.

Tyky-verkkoomme kuuluu valmentajien lisäksi myös muita ammattilaisia. Alla listattuna eniten työkykyvalmennusia tekevät, mutta mukana on paljon muitakin.

***

Tanja Hakala
Terveydenhoitaja YAMK, Resilienssi- ja stressinhallintavalmentaja, PalautumisohjaajaPRO, FLT ravintovalmentaja, Vyöhyketerapeutti

Tanja on pitkän linjan terveydenhuollon ammattilainen, jolla on halu oppia ja löytää uusia keinoja auttaa asiakkaita. Tanja on toiminut täysipäiväisenä terveys-ja hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2017.”

***

Aino Papinniemi
Personal Trainer, Resilienssi- ja stressinhallintavalmentaja, Graafikko ja Taiteilija

“Aino on toiminut personal trainerina ja mielen valmentajana vuodesta 2015. Aino painottaa yksilöllisyyttä sekä kokonaisvaltaisuutta yhdessä hyväksi havaittujen käytäntöjen kanssa.”

***

Mirka Liljeqvist
Seksuaaliterapeutti, lähihoitaja, tanssinopettaja

“Mirka on lempeä ja kuunteleva valmentaja, joka kykenee ottamaan palautetta vastaan ja kehittämään itseään sen mukaan. Mirkalla on halu tuoda tulevaisuuteen uudenlaisia kasvatuksellisia valmennuksia.”

***

Tiia Vehman
NLP-master practioner, Lähes valmis Klassinen homeopaatti, työvalmentaja ja työkykykoordinaattori

“Tiialla on kriittinen ja jäsennelty tapa suhtautua kaikkeen tietoon ja elämään. Hän aloitti valmentajan uransa jo yli 15 vuotta sitten R-kioskin ohjausorganisaatiossa. Tiia tutkii itseään ja maailmaa jatkuvasti. Pelkkä tieto ei riitä vaan tieto tulee myös sisäistää ja ymmärtää jollain tasolla.” 

Tutustu konseptiin

MEIKÄLÄISEN TIIMI

 

TIIA
Projektori | Toimitusjohtaja +358 44 090 0775

MIRKA
Manifestoiva Generaattori | Myynti- ja Firstbeat koordinaattori | +358 45 317 7012

MARI
Manifestoiva Generaattori | Operatiivinen koordinaattori | Selkeyttäjä | M.Proyecto 

TANJA
Generaattori | Hallituksen jäsen | Asiantuntija | Omppupolku Tmi

AINO
Manifestoija | Taiteilija, graafikko | Aatelma Oy

TUUKKA
Reflektori | Äänitteet | Videot | Musiikki | Editointi

MATTI
[email protected] 

Tutustu Mattiin täältä -> 

MISSIOMME

Sulava (työ-) elämä.

Parannamme kokonaisvaltaista hyvinvointia auttamalla ihmisiä toimimaan sulavasti yhteen niin itsensä, (työ-) yhteisönsä kuin ympäristönsä kanssa.

ARVOMME

Arvojamme ovat rohkeus pysähtyä,
kohdata ja päästää irti.
 

Vuorovaikutuksemme on avointa ja vapautunutta. 

Toimintaamme ohjaa selkeys ja tyyneys. 

VISIOMME

Tulevaisuuden Sulava Liekki on kokonaisvaltainen kumppanuuksien hyvinvointiverkosto