Meikäläisten askelia kohti parempaa työkykyä

TARINA YMMÄRTÄMISEN TUKENA

Meidän seurassamme saat seurata Meikäläisten askelia kohti parempaa työkykyä. Heistä ensimmäisenä esittelemme Matin.

Matti Meikäläinen on 45-vuotias suomalainen mies Itä-Helsingistä.
Rakennusalan yrittäjänä ja kahden kouluikäisen lapsen isänä häneltä ei stressiä puutu.
Mattia motivoi nautinto ja mukavasti sujuva arki, mutta elämä ei anna näitä hänelle ihan helpolla. Mikä siis neuvoksi?

Seuraa postauksiamme somessa sekä muita viestintäkanaviamme ja näet, miten Matin matka kohti kukoistusta etenee!

MEIKÄLÄINEN
EI OLE MATKALLAAN YKSIN

Kun seuraat Matin tarinaa, pääset seuraamaan myös muiden Meikäläisten elämää. 

Konsepti sivulta voit lukea lisää siitä, mitä hahmojen ohessa olevat termit ovat.

Konsepti sivulle
Matti alkoi hengittämään.
Kuuntele Matin tarina
1:21
 

MEIDÄN MATTI

Fyysinen keho ja Pysähtyminen

Matti on ihan sellainen tavan tallaaja, joka ei paljon perusta mistään henkisistä termeistä tai muista huuhaa jutuista. Meikäläistä kiinnostaa Ilta-Sanomien päivän lööpit ja jääkiekko-ottelut. Olut maistuu työpäivän jälkeen lenkkimakkaran rinnalla. Meikäläisen perheeseen kuuluu pari tenavaa ja vaimo Maj-Lis, joka hoitaa pääasiassa talouden ja lapset. Meikäläinen sitten hoitaa sen rahan talouteen. Matin lasten Maija äiti kuoli yllättäen auto-onnettomuudessa lasten ollessa vielä päiväkoti-ikäisiä. Maj-Lis oli Maijan läheinen työkaveri ja lasten pianonopettaja. Maijan kuoleman jälkeen Maj-Lis ryntäsi Matin tueksi arkeen ja hyvin pian Maj-Lis oli osa Meikäläisten jokapäiväistä arkea.

MEIDÄN MAJ-LIS

Ympäristö ja Irtipäästäminen

Maj-Lis  on karismaattinen uusioperheen äiti, jolla ei itsellään ole lapsia. Hän on monessa mukana ja elää ruuhkavuosia Matti Meikäläisen rinnalla. Hän on skeptinen kaikkea vierasta kohtaan, mutta kuitenkin haluaa pysyä aallon harjalla. Maj-Lis on super nopea liikkeissään ja haluaa olla näkyvä kaikissa mahdollisissa kissanristiäisissä. Hän on ylä-asteen aineopettaja, mutta mukana tarvittaessa Meikäläinen Oy:n asioissa. Maj-Lisillä on mielipide kaikkeen ja hän myös sanoo ne ääneen.

MEIDÄN TJ-TOMMI

Ajattelun taso ja Laajentuminen

Tj-Tommi on nopea päätöksentekijä, haluaa kuitenkin tutkittua dataa ja kaavioita nähtäväksi. Ei ole aikaa jäädä sellaiseen jumiin, joka ei selvästi toimi tai lähde riittävän nopeasti liikkeelle. Tommi ostaa hyötyä ja tuloksia. 

Hän on Meikäläinen Oy:n toimitusjohtaja ja elämää ohjaa menestys ja elämyksellisyys. Hän on 40 vuotiaana sinkkumiehenä vapaa juoksemaan paikasta seuraavaan. Erittäin älykäs ja hänen on tasattava omaa menoaan riskien ottamisella vapaa-ajallaan. Hänellä riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tj-Tommilla on mieletön määrä kontakteja eikä hän jää jumiin mihinkään yksittäisiin ihmisiin ja kokoajan tulee lisää uusia ihmisiä elämään. Hyvät sydänystävät pysyy matkassa hautaan asti.

MEIDÄN HR-HELENA

Tunnetaso ja Kukoistus

Hr-Helena on Meikäläinen Oy:n 34 vuotias henkilöstöpäällikkö. Hänen elämäänsä ohjaa rauhan ja tasapainon hakeminen. 

Tekee hitaita päätöksiä ja aina etsii vielä parempaa ratkaisua. Tarvitsee saada hyvät perustelut ja kokemuspohjaisia tuloksia nähtäväkseen. Luottaa asiakaspalautteisiin ja mielikuviin. Tekee päätöksen tunteella. 

Helena on kasvisruokailija, mutta kylässä syö kuitenkin sitä mitä tarjotaan. Ei kehtaa sanoa ei. Hän on todella tarkka siitä, että mitään ruokaa ei heitetä roskiin. Hyvä työssään, erittäin sosiaalinen ja kipuilee kertakäyttö kulttuurin kanssa. Ei oikein tiedä, mihin suuntaan mennä. Vapaa-ajalla tulee paremmin toimeen koirien kuin ihmisten kanssa. Työssään kuormittuu ihmisten kanssa työskentelystä ja haluaa vapaa-ajallaan rauhaa.