TyKy-Kohtaamiset

Meillä on erilaisia teemoja, joista tulemme paikan päälle puhumaan ja luomaan harjoituksia tai voimme räätälöidä juuri teille sopivan kokonaisuuden.

+ Laadukasta työkykyvalmennusta

+ Huomioimme kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointia (lue lisää Mielensisustaja® menetelmästä konsepti sivulta)

+ verkkoluentoja ja ennakkotehtäviä

+ Teoriaa yhdessä konkreettisten harjoituksien kanssa

+ Kaksi työkykyvalmentajaa paikan päälle hieman eri osaamisella

+ Laaja TyKy-verkostomme huippu ammattilaisia vaikuttamassa taustalla

Ja paljon muuta!

Ota yteyttä

Haluatko varata tiimillesi oman TyKy-kohtaamisen? Voit kysyä myös verkossa tapahtuvasta TyKy-polku® työkykyvalmennuksesta. Ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä teille sopivan kokonaisuuden!

TyKy-kohtaamiset - mistä on kysymys?

 

Toteutamme Tyky-valmennusta paikan päällä asiakkaiden tiloissa. Suosittelemme aina useamman TyKy-kohtaamisen sarjaa, jotta voimme todella luvata pysyviä muutoksia. Yhdelläkin askeleella on kuitenkin merkitystä eli yksittäinen TyKy-kohtaaminen vie sekin eteenpäin. 

Jokaiseen TyKy-kohtaamiseen kuuluu ennakoivia valmistelevia materiaaleja ja verkkoluentoja. Näin itse kasvokkain tapahtuvassa kohtaamisessa on nopeampi siirtyä harjoitteiden pariin. 

Työkyky-verkkoluennot

Olemme rakentaneet työkykyvalmennuksen aloituksen helpoksi. Voit aloittaa siellä, missä juuri nyt olet. Näiden verkkoluentojen ajatuksena on tehdä ensimmäiset askeleet vaivattomaksi. Tutustu konspettiimme alla olevasta videosta!

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.